u-kiyevi-zatrimali-organizatoriv-zbroynogo-napadu-na-ovochebazu

У Києві затримали організаторів збройного нападу на овочебазу

 • 10966 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. У Києві під час плану "Перехоплення" затримали організаторів нападу на овочебазу. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції міста Києва.

Повідомляється, що під час оперативно-розшукових заходів поліція з бійцями КОРДу затримали двох організаторів злочинної схеми, які вимагали від підприємця гроші за можливість продавати овочі та фрукти на овочевій базі, що розташована на вулиці Каховській.

Затриманими виявилися іноземці 1981 та 1985 років народження.

За даними поліції, наразі перевіряється їх причетність до скоєння аналогічних злочинів та законність перебування на території України.

Нагадаємо, вчора, 8 квітня, на овочебазу на вулиці Каховській здійснили напад зі зброєю 15-20 невідомих осіб. Один із нападників вистрелив у ногу 48-річному чоловіку, а потім зловмисники втекли. 

Потерпілого шпиталізували до лікарні, а у місті оголосили план “Перехват” по розшуку та затриманню нападників.

За декілька годин патрульні та поліцейські КОРДу знайшли авто, причетне до нападу, та затримали чотирьох чоловіків, причетних до скоєння злочину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Винним загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними правоохоронців, також перевіряється інформація щодо причетності затриманих до етнічних злочинних організацій, які контролюються так званими "злодіями в законі".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП