u-kiyevi-zatrimali-shakhraya-yakiy-vtik-z-pid-varti

У Києві затримали шахрая, який втік з-під варти

 • 10469 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Правоохоронці Києва затримали шахрая, який втік з-під варти. Чоловік переховувався в орендованій квартирі. Тепер йому доведеться відповідати не лише за шахрайські дії, а й за втечу під час конвоювання. Про це повідомляє УНН з посиланнямна прес-службу ГУНП Києва. 

Відмітимо, що втеча сталася вчора: на його пошуки залучили всі наряди столичних правоохоронців, орієнтування передані в інші регіони. Завдяки злагодженій роботі оперативників та людей, які бачили підозрюваного і надали інформацію правоохоронцям, втікача затримали на Троєщині: там він на добу орендував квтартиру.

Слідчі Дніпровського управління поліції розслідують кримінальні провадження, фігурантом яких є затриманий, за ч. 2 ст. 190 та ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Окрім того, тепер зловмиснику доведеться відповідати ще й за втечу з-під варти: кримінальне провадження розпочате за ст. 393 ККУ.

Як повідомялв УНН, шахраї, які видають себе за керівників прокуратури Хмельницької області, з’явилися на Хмельниччині. Про це повідомила прес-служба відомства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП