u-kiyevi-znovu-zaboronila-nichniy-prodazh-alkogolyu

У Києві знову заборонили нічний продаж алкоголю

 • 16117 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Сьогодні, на пленарному засіданні Київської міської ради, депутати прийняли рішення, яке передбачає обмеження продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00 у МАФах та магазинах. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Зокрема, Київська міська рада своїм рішенням встановила обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у місті Києві з 23:00 до 10:00 в МАФах і стаціонарних об’єктах торгівлі. Правило не поширюватиметься на заклади ресторанного господарства – кафе, бари, заклади громадського харчування тощо.

За відповідне рішення проголосували 77 депутатів Київради.

Нагадаємо, 22 вересня 2016 року на пленарному засіданні Київської міської ради депутати вже приймали рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в столиці.

У жовтні 2017 року, Київський апеляційний адміністративний суд відмовив Київраді в апеляційній скарзі на постанову Окружного адмінсуду Києва про визнання дозволу на продаж алкоголю протиправним і скасування даного рішення.

Українські Національні Новини

Київ