u-kiyevi-zranku-utvorilisya-zatori-de-uskladneno-rukh-3

У Києві зранку утворилися затори: де ускладнено рух

 • 13099 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Станом на ранок четверга, 5 серпня, на вулицях і проспектах Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

На правому березі затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському і на Набережному шосе. Незначні ускладнення руху транспорту є на бульварі Тараса Шевченка. Також рух ускладнений на вулиці Набережно-Хрещатицькій і на Кільцевій дорозі.

Окрім того, ускладнено рух по вулицях Січових Стрільців, Жилянській, Саксаганського, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівській, Щусєва, Данила Щербаківського.

На лівому березі рух ускладнений на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Визволителів, Соборності, Романа Шухевича, а також на вулиці Оноре де Бальзака.

Рух на мосту Патона - ускладений у напрямку правого берега. На мостах Метро, ​​Північному і Південному спостерігається також ускладенння руху транспорту в напрямку правого берега. На Дарницькому мосту можна проїхати вільно.

Додамо

Перехід між двома станціями метро у центрі Києва зачинили. Там знайшли "підозрілий предмет".

Українські Національні Новини

Київ