u-kiyevi-zranku-vulitsi-chervoni-cherez-zatori

У Києві зранку вулиці "червоні" через затори

 • 14495 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Станом на 8:08 на тлі наслідків негоди у Києві помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Затори утворилися на проспектах Валерія Лобановського, Любомира Гузара, Голосіївському, Перемоги на вулицях Жилянській, Михайла Стельмаха, Вадима Гетьмана, Волинській.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Юрія Іллєнка, Вадима Гетьмана та на бульварі Тараса Шевченка.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна, проспектах Визволителів, Романа Шухевича.

Рух на мостах - Південному, Патона - ускладнено в напрямку правого берега. На Північному мосту та мосту Метро помітне незначне ускладнення руху в напрямку правого берега. На Дарницькому мосту можна проїхати вільно.

Доповнення

Через негоду у столиці понад тиждень дорожники прибирають місто від снігу. Триває вивезення снігу з усіх районів міста. Так, протягом суботи, 13 лютого, приміром, вивезли рекордну масу снігу – майже 14 тисяч тонн, вказали у КМДА.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві зранку вулиці "червоні" через затори

     • 14495 переглядiв

    В Україні вже 1,273 млн випадків COVID-19, за добу - 2 332

     • 14300 переглядiв

    "Олександрія" перервала безпрограшну серію в УПЛ

     • 15453 переглядiв

    COVID-19: Ізраїль частково відкриє міжнародний аеропорт

     • 10630 переглядiв

    Парламентські вибори у Косово: лідирує опозиційна партія

     • 14365 переглядiв