u-kiyivskiy-oblasti-dopituyut-ponad-1-5-tisyachi-osib-za-pidozroyu-v-pidkupi-vibortsiv-avakov

У Київській області допитують понад 1,5 тисячі осіб за підозрою в підкупі виборців - Аваков

 • 11231 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що у Василькові Київської області допитують понад 1,5 тисячі осіб за підозрою в підкупі виборців під час президентських виборів. Про це голова МВС сказав напередодні в програмі ”Право на владу”, передає УНН.

”Нам вдалося розбити сітку за рахунок бюджетних коштів - так звана програма ”Турбота"...Є елементи сітки по країні, де кандидати платили за голоси, вони якимось чином спрацювали. Десь їх спіймали разом з грошима і списками, але десь ця ситуація пройшла. І ми бачимо зараз за результатами голосування так звані аномальні ділянки..У нас, на жаль, допитується у цій справі у Василькові близько 1,5 тисячі людей, їм надіслано повістки. Сьогодні (4 квітня - ред.) відбувалися допити і уточнювалася ситуація у відділі соціального забезпечення. Йшлося про те, що допитувався і ще додатково допитуватиметься міський голова, секретар ради і т.д.”, - підсумував Аваков.

Як інформував УНН, правоохоронці забезпечать абсолютну безпеку на виборах, в тому числі і на дебатах. Про це в ефірі програми “Право на владу” заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Українські Національні Новини

Політика