u-kmda-zayavili-scho-real-zaplanuvav-zakhodi-v-kiyevi-pered-finalom-lch

У КМДА заявили, що "Реал" запланував заходи перед фіналом ЛЧ у Києві

 • 8731 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Представництво КМДА з питань проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА підлаштовується під вимоги спортивних клубів "Реал Мадрид" та "Ліверпуль", адже обидві команди істотно різні, і кожна має свої традиції та умови організації. Про це заявив головний представник КМДА з питань проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Мирошніченко в ефірі "5 каналу", передає УНН.

"Ми тиждень тому дізналися, хто до нас приїжджає: "Ліверпуль" та "Реал". Кожна команда – це різні емоції, різні організації, різні традиції. Розуміючи, що приїжджають ці дві команди, треба трошечки підлаштовуватися під їхні вимоги. Саме на минулому тижні були зустрічі з представниками команд", – зазначив Мирошніченко.

Він також уточнив, що саме хоче бачити в Києві кожна з футбольних команд.

"Реал" хоче робити якісь активності, "Ліверпуль" не планує. Одна команда привозить вболівальників на літаках, інша – частково привозить, а решта добираються самі. У "Ліверпуля" є традиція, що багато вболівальників приїжджають без квитків на футбольний фінал, тобто вони просто приїжджають побути в цій атмосфері. Квитки – дорогі. Ліверпульці – люди не дуже заможні, середній клас, тому для них ціна квитка – вагома річ", – пояснив експерт.

Водночас, головний представник КМДА з питань проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА запевнив, що Київ повністю готовий до прийому гостей.

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів 26 травня у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Українські Національні Новини

Суспільство