u-kolumbiyi-stavsya-vitik-nafti-cherez-vibukh-bombi

У Колумбії стався витік нафти через вибух бомби

 • 11658 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. У Колумбії через бомбардування була ушкоджена ділянку колумбійського трубопроводу Трасандіно. Про це у своєму Twitter повідомила державна компанія Ecopetrol, передає УНН.

"Ecopetrol активував план на випадок непередбачених ситуацій після нападу на трубопровід Трасандіно 12 квітня, який стався у сільській місцевості муніципалітету Барбакоас у провінції Наріньо", - заявили у компанії.

Як повідомляється, трубопровід у Трансардіно не працював під час атаки.

Наголошується, що також надходили повідомлення про вибух трубопроводу Кано-Лімон у муніципалітеті Тібу у східній провінції Норте-де-Сантандер, і витік сирої нафти у двох ярах. Компанія проводить розслідування про витік нафти з метою визначити, чи не викликаний він також і нападом.

Як зазначили у компанії, на випадок надзвичайних ситуацій задіяли спеціальний план дій з захисту водозабору Тибу. Також були повідомлені муніципальні ради з управління ризиками та катастрофи Тібу і муніципальний секретаріат з охорони здоров'я.

Нагадаємо, трьох чоловіків спіймали на крадіжці нафти з трубопроводу.

#Atención | Ecopetrol activó plan de contingencia tras atentado contra el Oleoducto Trasandino (OTA) hacia las 8:45 de la noche de ayer, viernes 12 de abril. Este acto se presentó en Nembi, zona rural del municipio de Barbacoas (Nariño). pic.twitter.com/Hi8SjcoZgX

— Ecopetrol (@ECOPETROL_SA) 13 квітня 2019 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу