u-komitet-vr-z-yevrointegratsiyi-khochut-vvesti-lishe-simokh-lyudey

У комітет ВР з євроінтеграції хочуть ввести лише сімох людей

 • 13576 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Під час підготовчого засідання до початку роботи Верховної Ради дев'ятого скликання було висунуто пропозицію щодо того, що у парламентський комітет з питань євроінтеграції має входити всього семеро членів. Про це повідомив народний депутат партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов журналістам у вівторок, передає кореспондент УНН.

"Було запропоновано, що комітет з питань євроінтеграції має складатися всього з 7 людей - це найменша кількість. Це є неприйнятна позиція і "Європейська солідарність" буде категорично настоювати на тому, щоб кількість робочих рук в цьому комітеті була збільшена", – сказав Герасимов.

За його словами, кількість депутатів, які хочуть працювати над питанням європейської інтеграцією, є більшою, ніж 7 людей.

"У системі пріоритетів, яку запропонувала сьогодні монобільшість, ми бачимо, що інтеграція до Європейського Союзу в пріоритеті не знаходиться", - сказав Герасимов.

Нагадаємо, на засіданні підготовчої депутатської групи сьогодні займаються питаннями комітетів та організаційними питаннями.

Українські Національні Новини

Політика