u-kpvv-na-donbasi-u-chergakh-zastryagli-ponad-200-avtomobiliv

У КПВВ на Донбасі у чергах застрягли понад 200 автомобілів

 • 8517 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. У п'ятницю, 12 липня, зранку на КПВВ в зоні проведення операції Об'єднаних сил у чергах стояли 210 автомобілів. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

"Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: “Майорське” — 30/25; “Мар’їнка” — 0/50; “Новотроїцьке” — 20/45; “Гнутове” — 20/20", — йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначають, що усі КПВВ на лінії розмежування відкрились згідно з літнім графіком роботи та функціонують у штатному режимі. Загалом через КПВВ за попередню добу прослідувало 45,3 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів.

Також повідомляється, що через лінію розмежування намагались провезти одяг, взуття, косметичні засоби, алкогольні напої та музичні інструменти на загальну суму більше 74 тисячі гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Нагадаємо, 11 липня до ОРДЛО через КПВВ “Новотроїцьке” проїхали 9 вантажівок із гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Українські Національні Новини

Суспільство