u-kramatorsku-skorotili-podachu-vodi

У Краматорську скоротили подачу води

 • 14492 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. У місті Краматорськ Донецької області скоротили подачу питної води через несплату за водопостачання. Про це повідомила прес-служба комунального виробничого підприємства "Краматорський водоканал", передає УНН.

"Доводимо до Вашого відома, що 09.01.2019 року КП "Компанія "Вода Донбасу" в черговий раз скоротила подачу питної та технічної води на 15% на місто Краматорськ у зв'язку з неоплатою за послуги водопостачання", – йдеться в повідомленні.

Через скорочення технічної води фільтрувальна станція Краматорська буде зупинена 9 січня з 22:00 до 05:00. А з 10 січня фільтрувальна станція буде працювати за графіком: з 05:00 - 10:00, 17:00 - 22:00 водопостачання Соцгорода (від вул. Дружби до О. Вишні, від бул. Краматорського до вул. О. Тихого); сел. Новий Світ; сел. Біленьке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні підвищено тарифи на тепло та гарячу воду

Крім того, через скорочення питної води на місто скорочена подача води на мікрорайон Лазурний, стару частину міста, сел. Красногірка, сел. Іванівка, сел. Малотаранівка, сел. Жовтневий, сел. Мар'ївка, сел. Городещина, сел. Шабельківка, сел. Софіївка, сел. III Олександрівка, сел. Красноторка, сел. Ясна поляна, сел. Жовтневий.

"Інформація про подальший режим роботи фільтрувальної станції та графіку подачі води в районах і селищах міста буде повідомлена додатково", – зазначили у "Краматорському водоканалі".

Нагадаємо, 25 грудня 2018 року сталися знеструмлення та зупинка Донецької фільтрувальної станції, яка розташована у "сірій зоні". 28 грудня роботу станції відновили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП