u-kramatorsku-zgoriv-zakritiy-khlibozavod

У Краматорську згорів закритий хлібозавод

 • 28701 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. У м.Краматорськ на колишньому хлібному комбінаті сталась пожежа. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Донецькій області, передає УНН.

“Вогнем знищено дерев’яне перекриття та сміття на загальній площі 600 кв. м, а також пошкоджено 60 віконних блоків”, — йдеться у повідомленні.

5 вересня о 16:02 диспетчер Служби порятунку “101” отримав повідомлення про пожежу, що виникла на території колишнього хлібокомбінату на вул. Маяковського у м. Краматорськ Донецької області. За вказаною адресою були направлені чергові відділення 12-го Державного пожежно-рятувального загону.

На місці події рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено перекриття будівлі на всій площі 600 кв. м. Вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі.

Рятувальники локалізували пожежу о 17:26 та ліквідували о 19:27.

До гасіння пожежі було залучено 17 співробітників особового складу та 4 одиниці техніки.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 5 вересня у Києві горів судноремонтний завод.

Краматорський хлібокомбінат був введений в експлуатацію у листопаді 1938 року із виробничою потужністю 60 тонн на добу. У роки війни він був частково зруйнований і відновлений у 1944-1945 роках. З 2013 року увесь персонал підприємства був звільнений, а будівля закрита на реконструкцію.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП