u-kremli-namagayutsya-znayti-dodatkovi-sili-dlya-vidpravki-na-donbas-informatsiyniy-sprotiv

У Кремлі намагаються знайти додаткові сили для відправки на Донбас - "Інформаційний спротив"

 • 5720 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У Кремлі намагаються знайти додаткові сили для відправки на Донбас, у той час як на окупованій частині Донеччини активізовано вербування “кандидатів на військову службу”. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук, передає УНН.

"У “ДНР” активізовано вербування “кандидатів” з числа місцевих жителів в “1-й АК ДНР”. Особливо дефіцитними названі механіки-водії та оператори-навідники ББМ. Командування “1-го АК ДНР”, вимагаючи від “адміністрації” О.Захарченка адміністративних заходів щодо екстреного набору “кандидатів на військову службу”, вказує, що зростаючий некомплект в підрозділах і частинах “армійського корпусу” пов’язаний зі зменшенням кількості найманців з Росії, не дивлячись на обіцянки керівництва ГШ ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Також вказано, що одночасно "в Кремлі намагаються знайти додаткові людські ресурси для відправки на Донбас".

"Керівництво ФСБ звернулося до керівників т.зв. “козацьких формувань” Росії з проханням знайти “добровольців” для відправки в Україну для доукомплектування підрозділів бойовиків, які несуть втрати під час ескалації конфлікту", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", з Макіївки у бік РФ зафіксовано рух семи автомобілів з "вантажем 200".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП