u-kremli-prokomentuvali-mozhlivu-uchast-g-kissindzhera-u-nalagodzhuvanni-vidnosin-z-ssha

У Кремлі прокоментували можливу участь Г.Кіссінджера у налагоджуванні відносин з США

 • 9548 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Москва вітала б участь колишнього держсекретаря США Генрі Кіссінджера у процесі налагоджуванні відносин між РФ і США, але питання його залучення - це прерогатива Вашингтона. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Кіссінджер досі є одним з наймудріших політиків, найрозумніших експертів, який в тому числі володіє глибокою експертизою в плані російських справ і в плані російсько-американських відносин", - заявив він.

Прес-секретар президента РФ заявив, що безумовним є те, що "якщо такі експертні знання та накопичений за десятиліття багатющий досвід якимось чином буде затребуваний, ми б це тільки вітали".

"Але затребуваність і можливість застосування цього досвіду - це не наша справа, це справа наших американських колег, і ми не можемо в це втручатися", - сказав Д.Пєсков.

Раніше Bild повідомив, що екс-держсекретар США Генрі Кіссінджер може стати "посередником" між новою адміністрацією США і Росією, а також має розробити майстер-план щодо України.

Українські Національні Новини

Політика