u-kremli-vidreaguvali-na-zaklik-lukashenka-pripiniti-vogon-v-ukrayini-svo-yediniy-zasib-dosyagnennya-tsiley-rf

У кремлі відреагували на заклик лукашенка припинити вогонь в Україні: "сво - єдиний засіб досягнення цілей" рф

 • 749036 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Прессекретар президента рф дмитро пєсков відповів на заклик білоруського диктатора олександра лукашенка "негайно припинити вогонь" в Україні. Він заявив, що наразі росія не може таким чином досягти цілей своєї так званої "спецоперації", повідомляє УНН з посиланням на росЗМІ.

Цитата

"У контексті України нічого не змінюється. Продовжується спеціальна військова операція, оскільки це є на сьогодні єдиним засобом досягнення тих цілей, які стоять перед нашою країною", - сказав пєсков, коментуючи пропозицію лукашенка встановити перемир'я в Україні.

Деталі

Крім цього, він зазначив, що російські військові в Україні "продовжують виконувати завдання" у відповідь на "інсайдерську інформацію" білоруського диктатора про ситуацію в зоні бойових дій.

"Це я не знаю, тут, напевно, краще питати у нашого міністерства оборони. Наші військовослужбовці, які задіяні у спеціальній військовій операції, продовжують виконувати поставлені перед ними завдання", - сказав представник кремля.

Що було раніше

Білоруський правитель олександр лукашенко у зверненні до народу 31 березня наголосив про необхідність переговорів для припинення російсько-української війни. Він запропонував "негайно" припинити бойові дії в Україні, оголосити перемир'я без права переміщення техніки та перекидання зброї "з обох боків".

Також він сказав, що "за інсайдерською інформацією, сьогодні люди з обох боків фронту в Україні вже самі домовляються".

Українські Національні Новини

Новини Світу