u-kremli-zaiavyly-shcho-ne-prypyniatymut-boiovi-dii-v-ukraini-navit-na-chas-myrnykh-perehovoriv

У кремлі заявили, що не припинятимуть бойові дії в Україні, навіть на час мирних переговорів

 • 16557 переглядiв

росія не припинятиме бойові дії під час мирних переговорів з Україною. Водночас у москві не вірять у можливість перемовин з президентом України Володимиром Зеленським.

росія не стане робити паузу у бойових діях на період мирних переговорів з Україною. Про це в інтерв'ю російським ЗМІ заявив міністр закордонних справ рф сергій лавров, передає УНН.

Деталі 

Він також вкотре поскаржився, що Україна відмовляється від переговорів з рф для мирного розв'язання війни.

По-перше, він (президент України Володимир Зеленський, - ред.) сам собі заборонив переговори. По-друге, звичайно ж, віри ніякої їм (українцям, - ред.) немає

- заявив лавров. 

При цьому дипломат підкреслив, що рф нібито готова до перемовин, але вести їх із Зеленським вважає тим, що не має сенсу. Окремо лавров наголосив, що росія не оборюватиме формулу миру президента Зеленського.

Боррель: мирний план Зеленського - єдиний, який обговорює міжнародна спільнота18.04.24, 18:07 • [views_0]

Він наголосив, що навіть у випадку мирних переговорів москва не планує припиняти обстріли України. 

Ми сказали, ми до переговорів готові, але, на відміну від стамбульської історії, ми не будемо на період переговорів робити будь-які паузи в бойових діях. Процес має тривати

- заявив російський міністр. 

Нагадаємо

Раніше російські ЗМІ заявили, що Туреччина підготувала новий проєкт мирного договору щодо розв'язання українсько-російської війни, який передбачає "заморозку" лінії фронту та позаблоковий статус України.