u-kremli-zayavili-scho-rosiyska-rozvidka-ne-vtruchalasya-u-vibori-v-ssha

У Кремлі заявили, що російська розвідка не втручалася у вибори в США

 • 7642 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У Кремлі рішуче спростовують можливість того, що російська військова розвідка втручалася у вибори президента США і вживала інші спроби втрутитися у виборчу систему цієї країни. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

Журналісти запитали, чи бачив Д.Пєсков повідомлення про звіт Агентства національної безпеки США, де говориться, що ГРУ нібито "атакувало постачальника обладнання для проведення виборів в США і вживало інші спроби втрутитися у виборчу систему", і уточнили, яка буде реакція Кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори глобальної кібератаки скористалися напрацюваннями АНБ США

"Традиційна (реакція). Крім цього твердження, яке абсолютно не відповідає дійсності, будь-якої іншої інформації ми не бачили, будь-яких, скажімо так, аргументів на користь достовірності цієї інформації ми не чули, і, відповідно, ми рішуче спростовуємо можливість, що таке могло б бути", - сказав Д.Пєсков.

Раніше у ЗМІ з посиланням на засекречену доповідь Агентства національної безпеки США (АНБ) повідомлялося про те, що російська військова розвідка нібито здійснила кібератаки на постачальників програмного забезпечення для виборів за кілька днів до голосування в США.

Українські Національні Новини

Новини Світу