u-krimu-po-trivozi-pidnyali-rosiyski-viyskovi-litaki

У Криму по тривозі підняли російські військові літаки

 • 11336 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. В окупованому Криму у межах навчань по тривозі підняли два з'єднання морської авіації Чорноморського флоту Росії. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на слова очільника прес-служби Південного військового округу РФ Вадима Астаф'єва, передає УНН.

За словами Астаф'єва, за задумом навчання, льотчикам треба виявити і знищити низку об'єктів як на суші, так і в акваторії Чорного моря.

"З цією метою з двох аеродромів підняті у небо літаки розвідники Су-24МР, багатоцільові винищувачі Су-30СМ, тактичні фронтові бомбардувальники Су-24М, а також протичовнові літаки Бе-12 і вертольоти Ка-27ПЛ", - уточнив він.

Астаф'єв додав, що в умовах протидії засобів ППО та радіоелектронної боротьби умовного противника екіпажам необхідно виявити підводний човен, знищити надводні кораблі і вивести з ладу аеродроми умовного противника.

Як повідомляв УНН, минулого тижня кораблі Чорноморського флоту РФ та авіація Південного військового округу міноборони Росії під час спільних навчань у Чорному морі біля берегів тимчасово окупованого Криму відпрацювали "знищення кораблів і літаків умовного противника".

Українські Національні Новини

Політика