u-krivomu-rozi-pid-chas-pozhezhi-u-bagatopoverkhivtsi-zaginuv-pidlitok

У Кривому Розі під час пожежі у багатоповерхівці загинув підліток

 • 25425 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Сьогодні о 03:10 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому багатоповерховому будинку на вулиці Сімонова Довгинцівського району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

По прибуттю співробітників ДСНС на місце встановлено, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Під час проведення розвідки, рятувальники у складі газодимозахисної ланки виявили на балконі квартири, де виникла пожежа тіло хлопчика, 2006 року народження. Дитина мала 1 групу інвалідності.

Під час пожежі рятувальники вивели по сходовим клітинам на свіже повітря, 5 осіб, з них 1 дитину (2019 року народження) з квартир, розташованих поверхами вище.

Вогнем знищено домашнє майно в квартирі та пошкоджено балкону раму в квартирі на четвертому поверсі. Загальна площа пожежі становить 30 кв. метрів.

Пожежу локалізовано о 03:58 та ліквідовано о 04:38.

До ліквідації пожежі залучено 15 людей особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Кривому Розі горів центральний ринок, вогнем знищено 22 павільйони.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП