u-krivomu-rozi-pid-chas-rukhu-zagorivsya-avtobus-dvoye-osib-otrimali-opiki

У Кривому Розі під час руху загорівся автобус, двоє осіб отримали опіки

 • 13677 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У понеділок о 01:28 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання службового автобусу на мікрорайоні 5-й Зарічний Покровського району міста Кривий Ріг. Двоє людей отримали опіки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

За вказаною адресою терміново направлено відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що, під час слідування автошляхом, в салоні автобусу ЛАЗ виникла пожежа.

Всередині автотранспорту знаходився водій та три пасажири, які самостійно покинули автобус до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Внаслідок займання, 2 чоловіків, а саме: водій, 1960 року народження, та пасажир автобусу, 1979 року народження, отримали термічні опіки верхніх кінцівок та обличчя.

Співробітниками швидкої медичної допомоги постраждалих направлено до опікового відділення Криворізької міської клінічної лікарні №2.

Вогнем знищено службовий автобус виробничого підприємства на площі 33 кв.м.

Пожежу локалізовано о 01:50 та ліквідовано о 02:15.

До гасіння займання залучено 7 людей особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Львові на вулиці згорів автобус.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП