u-krivomu-rozi-posadovtsya-komunalnogo-pidpriyemstva-suditimut-za-pobittya-zhurnalista

У Кривому Розі посадовця комунального підприємства судитимуть за побиття журналіста

 • 8536 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно посадовця комунального підприємства через побиття журналіста. Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передає УНН.

"Криворізькою місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного громадянина за спричинення умисного тілесного ушкодження та перешкоджання законній професійній діяльності журналіста (ч.1 ст.125 та ч.1 ст.171 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що цьогоріч у липні обвинувачений, перебуваючи за місцем своєї роботи на посаді заступника начальника одного з відділів КП "Швидкісний трамвай", перешкоджав здійснювати свою законну професійну діяльність журналісту, який виконував редакційне завдання з приводу встановлення чи спростування факту жорстокого поводження з тваринами на території цього підприємства.

"Так, використовуючи брутальну лайку, посадовець вимагав покинути територію підприємства та завдав журналісту удар в обличчя", - уточнили в прокуратурі.

Судовий розгляд кримінального провадження нині триває.

Нагадаємо, у Кривому Розі побили журналіста одного з інформаційних порталів, який готував матеріал про жорстоке поводження з тваринами. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП