u-krivomu-rozi-pravookhorontsi-zatrimali-cholovika-yakiy-perevoziv-palivo-sumnivnogo-pokhodzhennya

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка, який перевозив паливо сумнівного походження

 • 7809 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Співробітники сектору безпеки дорожнього руху Криворізького відділу поліції 11 грудня по вулиці Цимлянській Кривого Рогу зупинили автомобіль марки “Daewoo Lanos”, за результатами огляду якого виявили каністри із 80 літрами бензину сумнівного походження. Про це повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУ НП в Дніпропетровській області, передає УНН.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підвищення акцизу на дизпаливо може призвести до відходу частини ринку в тінь

За даними відділу, за кермом легковика перебував 42-річний місцевий житель.

"Під час візуального огляду автівки правоохоронці виявили каністри, в яких знаходилось 80 літрів бензину сумнівного походження", - йдеться у повідомленні.

Так, на місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала цей факт.

"Водія разом з авто доставлено до Металургійного відділення поліції для подальшого розгляду справи, подія зареєстрована в журналі єдиного обліку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нелегальні АЗС на Дніпропетровщині за 9 місяців реалізували фальсифікованого пального на понад 2,3 млн грн.

При цьому, за словами С.Корецького, цивілізований ринок постійно і відверто говорить про ситуацію, яка зараз складається на ринку палива через “розгул” “сірих” дилерів.

“Ми пишемо відкриті листи, звертаємося до правоохоронних органів з тим, щоб вони вживали всіх необхідних дій для того, аби зупинити цю незаконну діяльність.

Звичайно, у стані економічної кризи люди будуть шукати для себе більш дешевші варіанти, і пального також. Завдання одне — позакривати незаконні осередки паливного бізнесу, та дати таким чином можливість системним гравцям, які сплачують всі податки, які везуть якісне пальне, працювати так, як вони працюють”, - наголосив гендиректор компанії WOG.

Українські Національні Новини

Економіка