u-krivomu-rozi-suditimut-chotirokh-cholovikiv-za-seriyniy-prodazh-narkotikiv

У Кривому Розі судитимуть чотирьох чоловіків за серійний продаж наркотиків

 • 10290 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. У Кривому Розі до суду направили обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян, на рахунку яких, за даними правоохоронців, 47 епізодів злочинів у сфері обігу наркотичних засобів для отримання постійного доходу. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Дніпропетровської області.

“... затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян, які задля отримання постійного доходу налагодили схему збуту особливо небезпечного наркотичного засобу на території Кривого Рогу”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що, за версією слідства, протягом 2019 року вказані чоловіки незаконно придбали наркотичну речовину - канабіс, розфасували її у сліп-пакети та зберігали у себе в будинках з метою подальшого збуту. Загалом на рахунку обвинувачених 47 епізодів злочинної діяльності, повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що під час обшуків у фігурантів справи виявили канабіс, вагою близько 4,5 кг, понад 18 г смоли канабісу, 2 г метамфетаміну, 5 полімерних пакетів, які містять психотропну речовину - 5F-MDMB-PICA масою близько 2 г, та електронні ваги.

Повідомляється, що умисні дії одного з підсудних кваліфіковано за ч.2 ст. 307 та ч.2 ст.306 КК України.

“Його спільника судитимуть за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, інших двох учасників – за ч.2 ст.307 КК України”, - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, співробітник СБУ у складі злочинної групи займався збутом амфетаміну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП