u-kropivnitskomu-deputat-vid-opzzh-pid-kayfom-vchiniv-biyku-z-pravookhorontsyami

У Кропивницькому депутат від ОПЗЖ "під кайфом" влаштував бійку з правоохоронцями

 • 131139 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. У Кропивницькому депутат колишньої партії "Опозиційна платформа – За життя" з ознаками наркотичного сп’яніння влаштував бійку з правоохоронцями, які намагалися перевірити його на можливу співпрацю з рф. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу ДБР.

Деталі

Як зазначили, під час оперативних заходів у Кіровоградської області працівники ДБР намагались перевірити депутата Кропивницької міської ради від забороненої в Україні політичної партії "Опозиційної платформи - За життя".

"Депутат почав чинити жорсткий фізичний опір правоохоронцям. Далі, щоб уникнути затримання, попросив доправити його до лікарні через погане самопочуття. Попри це працівники ДБР виявили у депутата незареєстровану зброю з боєприпасами та наркотичні речовини, а також зафіксували ознаки наркотичного сп’яніння", - йдеться в повідомлення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими боєприпасами). Санкція статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Наразі перевіряється інформація щодо ймовірної причетності депутата до колабораційної діяльності.

Нагадаємо 

Державне бюро розслідувань встановило українське підприємство з виготовлення будівельних матеріалів, підконтрольне російському олігарху Андрію Молчанову. Він є колишнім членом "совета федерации федерального собрания РФ", наближений до окупаційної влади та сплачує великі податки до бюджету країни-агресора.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП