u-kropivnitskomu-zhinka-vignala-z-domu-7-richnogo-sina-bo-do-neyi-priyshov-kokhanets

У Кропивницькому жінка вигнала з дому 7-річного сина, бо до неї прийшов коханець

 • 9117 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Жінка вигнала з дому свого 7-річного сина з дому через те, що до неї прийшов коханець. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Кіровоградської області, передає УНН.

Так, подія сталася 30 серпня в Кропивницькому. Близько 22:00 патрульні отримали виклик про те, що в одному з дворів на вулиці Волкова перебуває малолітня дитина без нагляду батьків.

"На місці події інспектори виявили 7-річного хлопчика. Патрульні з’ясували, що його матір, яка проживає на тупику Озерний, вигнала з дому, мотивуючи це тим, що до неї прийшов коханець. Хлопчику не лишалось нічого іншого як прийти переночувати до старшої сестри, яка працює в одному з ресторанів міста до півночі", - розповіли в патрульній поліції.

Разом зі співробітником ювенальної поліції інспектори передали дитину назад до матері. На жінку правоохоронці винесуть постанову за ч.2 ст.184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей). Подальшу долю хлопчика буде вирішувати служба у справах дітей Виконавчого комітету міської ради.

Нагадаємо, поліцейські спільно із соціальними працівниками у Чернівецькій області забрали з невідповідних умов проживання чотирьох маленьких дітей, яких мати лишила самих. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП