u-krymu-chastkovo-perekryto-rukh-na-trasi-v-raioni-dzhankoia

У Криму після нічних вибухів частково перекрито рух на трасі в районі Джанкоя

 • 28411 переглядiв

Рух на трасі поблизу Джанкоя в Криму частково перекрито від міста до села Переможне через повідомлення про вибухи та пожежу на військовому аеродромі.

Рух автомобілів тимчасово перекрито на ділянці траси "Кордон з Херсонською областю - Джанкою - Феодосія" від міста Джанкоя до села Переможного. Про це повідомив у телеграм-каналі міністр транспорту Криму микола лукашенко, пише УНН.

Тимчасово обмежено рух автомобілів на ділянці автомобільної дороги Кордон з Херсонською областю - Джанкою - Феодосія від міста Джанкоя до с. Переможне Джанкойського району. Об'їзд даної ділянки можливий через автомобільну дорогу від а/д Кордон з Херсонською областю - Сімферополь - Алушта - Ялта до Азовського через населені пункти Сірноводське, Рубинівка, Азовське Джанкойського району у прямому та зворотному напрямках,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що схему руху автобусів за маршрутами регулярних перевезень приміського та міжміського повідомлень тимчасово змінено. Окупаційна влада пообіцяла найближчим часом опублікувати тимчасову схему об'їзду, а також додатково повідомити про зняття обмежень.

Тим часом причини обмежень не називаються.

Доповнення

Місцеві Телеграм канали повідомляють, що вночі в Джанкої було чути вибухи в районі військового аеродрому, виникла пожежа. Офіційно окупаційна влада анексованого регіону це ніяк не коментувала.

Довідково

За даними "Радіо Свобода", "Джанкой" - діючий державний аеродром у Криму, де дислокується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу, три авіаційні ескадрильї.

Нагадаємо

Через постійні українські повітряні атаки російські підрозділи ППО все частіше в паніці збивають власні літаки. Партизани з'ясували, що командування наказало збивати будь-яку загрозу попри проблеми із системою виявлення та розпізнавання цілей "свій-чужий".