u-kryvomu-rozi-pid-chas-ataky-shakhediv-ulamky-vpaly-na-piatypoverkhivku-obiishlosia-bez-zhertv-ova

У Кривому Розі під час атаки "шахедів" уламки впали на п'ятиповерхівку, обійшлося без жертв - ОВА

 • 28190 переглядiв

Пізно ввечері протиповітряна оборона збила 2 "шахеди" у Криворізькому районі, уламки пошкодили будівлю та спричинили пожежу, хоча ніхто не постраждав, а російські війська обстріляли Нікопольський район, пошкодивши будівлі та об'єкти інфраструктури.

У Дніпропетровській області пізно ввечері 17 березня протиповітряна оборона збила 2 ворожі ударні дрони типу Shahed у Криворізькому районі, уламки впали у Кривому Розі на п'ятиповерхівку та спричинили пожежу, ніхто не постраждав. Російські війська обстріляли також Нікопольщину, пошкодивши будівлі та інфраструктуру. Про це повідомив у понеділок голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Пізно ввечері оборонці неба збили 2 шахеди у Криворізькому районі. У Кривому Розі уламки впали на п'ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали. Пошкоджений дах. Втім, самі квартири цілі. Ніхто не постраждав

- написав Лисак у Telegram.

Деталі

З його слів, вибухотехніки вилучили частину ворожого залізяччя. Аби провести роботи безпечно, вивели майже три десятки мешканців. Тепер уламки знищать. Люди ж вже вдома.

Лисак також повідомив, що тричі агресор обстрілював Нікопольщину. З артилерії цілив по Марганецькій, Мирівській та Червоногригорівській громадах.

"Зруйнований приватний будинок. Понівечені 2 господарські споруди, авто, гаражі, теплиці. Зачепило лінію електропередач та газогін. Загиблих і поранених немає", - повідомив він.

18.03.24, 08:05 • [views_0]