u-kupyansku-okupanti-poshkodili-budivli-pozhezhnoyi-chastini-ova

У Куп'янську окупанти пошкодили будівлі пожежної частини - ОВА

 • 320594 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. У Куп'янську Харківської області минулої доби російські окупанти обстрілами пошкодили будівлі пожежної частини та житлові будинки. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Ворог продовжує тероризувати мирне населення Харківщини та нищити цивільну інфраструктуру", - вказав Синєгубов.

Минулої доби під вогнем ствольної артилерії, РСЗВ, танків та мінометів окупантів, з його слів, були Куп'янськ, Вовчанськ, Великий Бурлук, Стрілеча, Дворічна та інші прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

"Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено будівлі пожежно-рятувальної частини та щонайменше 3 житлові будинки. На щастя, за минулу добу серед цивільного населення ніхто не постраждав", - зауважив Синєгубов.

"На лінії зіткнення ворог не полишає спроб зламати нашу оборону. Але наші захисники надійно утримують свої позиції та дають окупантам рішучу відсіч", - наголосив голова ОВА.

Доповнення

За минулу добу окупанти завдали 10 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснили 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах.

Українські Національні Новини

Війна