u-kvartiri-zhitlovogo-budinku-u-kiyevi-stavsya-vibukh-ye-postrazhdaliy

У квартирі житлового будинку у Києві стався вибух, є постраждалий

 • 16886 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. У квартирі житлового будинку у Києві стався вибух - господар у пластиковій тарі змішував невстановлені хімічні речовини, які у результаті синтезу вибухнули. Чоловіка госпіталізували. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Києві.

Деталі

Вчора близько 21-ї години до столичної поліції з лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до них звернувся 59-річний чоловік із пораненнями, отриманими під час вибуху у власній квартирі на вулиці Закревського. 

"Внаслідок події власник помешкання отримав поранення різного ступеню тяжкості, з якими його госпіталізували у лікарню", - вказали у поліції.

На місці вибуху правоохоронці встановили, що "господар у пластиковій тарі змішував невстановлені хімічні речовини, які у результаті синтезу вибухнули".

Із квартири слідчі вилучили залишки пластику, які направили для проведення експертизи.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Додамо

Нещодавно стався вибух у Боярці під Києвом: чоловік хотів помститися колишній подрузі за борг і загинув.

Українські Національні Новини

Новини Світу