u-kvitni-bitcoin-rekordno-podeshevshaye-analitik

У квітні Bitcoin рекордно подешевшає - аналітик

 • 11517 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У квітні 2019 року вартість монети bitcoin опуститься до позначки в 1,7 - 2,2 тис. дол. Такий прогноз зробив один з провідних криптоаналітиків Мурад Махмудов, передає УНН з посиланням на EWN.

Він порівняв поточну ситуацію в галузі з ведмежим ринком 2014-2015 років.

"Якщо динаміка вірна і історія дійсно римується, ми можемо очікувати дна в 1,7 - 2,2 тис. дол. навесні. Швидше за все, в квітні", - сказав він.

Інший інвестор під ніком Galaxy написав в Twitter, що вартість цифрових грошей знову почне рости в другій половині 2019 року, так само, як це було в 2016-2017 роках.

Прим .: Ведмежий ринок - англ. Bear Market, стан ринку, при якому падають ціни на цінні папери.

Сьогодні легалізації криптовалюта побоюються багато країн світу. Серед них - Америка і Японія.

Україна також не поспішає врегулювати ринок цифрових грошей на законодавчому рівні. Зокрема, Нацбанк вважає, що для цього поки немає відповідних проектів ЗУ.

У парламенті - іншої думки. На сайті ВР зареєстровано кілька законопроектів про легалізацію цифрових грошей. Автором одного з них є нардеп від РПЛ Сергій Рибалка. Він вважає, що майбутнє країни - за цифровими грошима, попри те, що саме його законопроект експерти Bitcoin Foundation назвали безглуздим і популістським.

Законопроект Рибалки розкритикували також і його колеги по партії. Справа в тому, що Рибалка зробив співавтором свого законопроекту про біткоїни свою ж цивільну дружину Анастасію Байбородіну. Саме цей вчинок колеги радикала назвали "неетичним".

Українські Національні Новини

Економіка