u-kvu-poperedili-pro-nebezpeku-rekordnogo-populizmu-na-tsogorichnikh-viborakh

У КВУ попередили про небезпеку рекордного популізму на цьогорічних виборах

 • 16728 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Ця політична предвиборна кампанія матиме найбільшу кількість популістичних заяв та обіцянок. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, передає УНН.

"Якщо почитати програми кандидатів в президенти: заробітна плата тисячу доларів, при чому в доларах. Зарплата військовим - тисяча доларів. Вартість комунальних послуг знизиться в рази. Небезпека в тому, що два потенційних кандидати в Президенти публічно закликають не платити за комунальні платежі й для багатьох виборців після 31 березня може бути жорстке розчарування", - припустив Кошель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КВУ: кандидатам у президенти вигідно затягувати з реєстрацією у ЦВК

На думку Кошеля, президентська кампанія в Україні може бути схожою до президентської кампанії в Грузії, де два найбільш рейтингових кандидати в президенти пообіцяли пробачити борги перед банками до суми в 750 доларів.

"Кожен п'ятий грузин, що мав заборгованість, став зацікавлений в тому, щоб проголосувати", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні до ЦВК ніхто не подавав документів

Як повідомляв УНН, Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала ще трьох кандидатів на пост Президента України. Офіційними кандидатами в президенти стали: екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, лідер Аграрної партії Віталій Скоцик та міський голова Львова Андрій Садовий.

Українські Національні Новини

Політика