u-likarni-de-perebuvaye-pidozryuvaniy-u-zamakhu-na-mikhaylika-stalasya-shtovkhanina

У лікарні, де перебуває підозрюваний у замаху на Михайлика, сталася штовханина

 • 13812 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 25 вересня. УНН. В одеській лікарні, де перебуває третій підозрюваний у замаху на активіста Олега Михайлика, сталася штовханина між правоохоронцями та особами грузинської національності, повідомляє кореспондент УНН.

Інцидент стався біля палати, де знаходився Герасін Торніке, один із підозрюваних. Соратники підозрюваного намагалися заблокувати поліцейських, коли стало відомо, що Торніке планують доставити до слідчого ізолятора. Розпочалася штовханина, у якій опинилися і журналісти. У результаті більше 10 осіб грузинської національності доставили до Хмельницького відділу поліції для встановлення особи.

УНН вернувся до відділу комунікації ГУНП в Одеській області за офіційним коментарем. Однак там поки подію не коментують.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в політичного активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. Його у важкому стані було доставили в лікарню.

Поліція затримала трьох підозрюваних у замаху на Михайлика. Усі вони – представники грузинської національності. Один із підозрюваних наразі перебуває в міській клінічній лікарні №1, де лікується активіст. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП