u-lisichansku-cholovik-kinuv-granatu-v-politseyskikh-odin-zaginuv-sche-dvoye-poraneni

У Лисичанську чоловік кинув гранату в поліцейських: один загинув, ще двоє поранені

 • 172327 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У Лисичанську на Луганщині під час вилучення гранати у чоловіка, останній кинув вибуховий пристрій у бік поліцейських. У результаті смертельне поранення отримав оперуповноважений Сєвєродонецького районного управління поліції. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Деталі

Інцидент стався 18 квітня в Лисичанську. Під час вилучення представниками територіальної оборони спільно зі співробітниками ГУ НП в Луганській області гранати у громадянина України 1980 року народження, останній кинув вибуховий пристрій у бік поліцейських, після чого заволодів службовим автоматом.

У результаті смертельне поранення отримав оперуповноважений Сєвєродонецького районного управління поліції. Ще двоє поліцейських поранені. У першого – множинні осколкові пошкодження лівої руки. У другого – вогнепальне осколкове поранення обличчя, повідомив Гайдай.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання чоловіка.

Доповнення

Раніше у Лисичанську на Луганщині російські окупанти обстріляли будівлю патрульної поліції – шестеро співробітників опинилися у шпиталі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП