u-lisichansku-cholovik-uvirvavsya-do-shkoli-i-pogrozhuvav-yiyi-pidirvati

У Лисичанську чоловік увірвався до школи і погрожував її підірвати

 • 23694 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Чоловік увірвався до школи мистецтв у місті Лисичанськ Луганської області та погрожував її підірвати. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Сьогодні о 8:00 до Лисичанської школи мистецтв увірвався чоловік і заявив, що у нього бомба й граната і він підірве школу, якщо йому не приведуть людину, яка перепише історію України. Негайно на території Лисичанська та прилеглих містах області очільником поліції Луганщини був введений спеціальний план "Заручник", сформовано ситуаційний центр, перекрито виїзди з міста. До школи прибули бійці спецпідрозділу поліції, ДСНС, карети швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

Зі школи евакуювали директора та завуча. Навчальний процес у школі розпочинається о дев’ятій годині, і дітей у школі ще не було. За командою полковника Колесника група захоплення за лічені секунди знешкодила "підривника".

Цей факт внесено до ЄРДР за статтею 259 "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності" КК України.

Нагадаємо, правоохоронці затримали сімох осіб за здійснення завідомо неправдивих повідомлень із погрозами терористичного характеру в різних регіонах України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП