u-lisovikh-pozhezhakh-na-luganschini-zaginulo-schonaymenshe-3-lyudini-ye-postrazhdali-venediktova

У лісових пожежах на Луганщині загинуло щонайменше 3 людини, є постраждалі - Венедіктова

 • 11946 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Внаслідок лісових пожеж в Луганській області загинуло щонайменше 3 людини, ще троє - госпіталізовані з отруєнням чадним газом. Про це на своїй сторінці у Facebook написала очільниця Офісу Генпрокурора Ірина Венедіктова, передає УНН.

"Щойно керівник Луганської обласної прокуратури вкотре за день доповів про розповсюдження лісових пожеж на Луганщині. Ситуація в регіоні напружена - охоплені полум‘ям понад 9300 га. Станом на зараз троє людей загинули, один із них - лісничий, ще троє потерпілих госпіталізовані з отруєнням чадним газом", - повідомила генпрокурор.

Вона додала, що вогнем пошкоджені кілька десятків будинків та громадських споруд. "Вогонь оточив Сєвєродонецьк", - написала Венедіктова.

За її інформацією до боротьби з пожежами залучені підрозділи рятувальників Луганщини, Донеччини, Харківщини, Дніпропетровщини та Полтавщини.

Нагадаємо, раніше у ДСНС повідомили, що до ліквідації лісових пожеж на Луганщині залучено понад 1 тис. осіб. Існує загроза поширення пожежі на території сусідніх сіл.

Українські Національні Новини

Суспільство