u-londoni-v-nedilyu-rozpochnetsya-strayk-pratsivnikiv-metro

У Лондоні в неділю розпочнеться страйк працівників метро

 • 11378 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У Лондоні в неділю розпочнеться страйк метро, в межах якого закриються багато станцій підземки. Страйк оголошено після провалоу переговорів між профспілками і керівництвом про умови оплати праці, передає УНН із посиланням на ВВС.

Працівники двох профспілок - RMT і TSSA - покинунуть робочі місця в неділю на 24 години.

Профспілки і керівництво компанії London Underground (LU) вели переговори в спробі врегулювати трудовий диспут довкола закриття кас у метро.

Генеральний секретар профспілки RMT Мік Кеш звинуватив керівництво столичного метрополітену у небажанні "запропонувати план для виріщення кризи з пермоналом і безпекою".

"Замість вирішувати проблему, начальники метро вирішили загострити риторику погрозами мобілізувати штрейкбрехерську армію", - сказав він.

Представник профспілки TSSA на переговорах Мел Тейлор назвав пропозиції керівників метро про збільшення числа працівників недостатніми.

Компанія-оператор столичного транспорту в нещодавньому звіті визнала, що закриття кас на станціях метро і заміна людей автоматами викликала багато незручностей для пасажирів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Лондоні в неділю розпочнеться страйк працівників метро

     • 11378 переглядiв

    С.Лавров обговорив з главою МЗС Франції події в Україні

     • 10921 переглядiв