u-los-andzhelesi-postrazhdali-19-lyudey-v-tisnyavi-na-mistsi-vbivstva-repera-nipsey-hussle

У Лос-Анджелесі постраждали 19 людей в тисняві на місці вбивства репера Nipsey Hussle

 • 15896 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Лос-Анджелесі щонайменше 19 людей постраждали в тисняві, яка виникла на заході в пам'ять про вбитого репера Nipsey Hussle. Про це повідомляє УНН з посиланням на BBC.

Кілька сотень людей принесли свічки на парковку біля магазину, де був убитий реп-виконавець Ерміас Асгхедом, відомий як Nipsey Hussle, щоб вшанувати його пам'ять. Однак потім в натовпі сталася бійка, через що люди стали розбігатися в різні боки. Цей момент потрапив на відео, опубліковане потім в Twitter журналістом Кевіном Такумі.

В результаті 19 осіб було госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості. Більшість людей постраждали через тисняву. Одну людину збила машина, а ще один отримав проникаючу рану.

Нагадаємо, номінованого на Греммі репера Ніпсі Хассла було застрелено 31 березня вдень біля свого магазину одягу Marathon Clothing в Лос-Анджелесі.

HydePark A closeup of the scene as a fight breaks out in the corner of the parking lot, two people and then everyone starts to run. pic.twitter.com/PBoy6jX00v

— Kevin Takumi (@KevinTakumi) 2 апреля 2019 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу