u-los-andzhelesi-prikrili-punkt-vaktsinatsiyi-vid-covid-19-cherez-aktsiyu-protivnikiv-vaktsinatsiyi

У Лос-Анджелесі прикрили пункт вакцинації від COVID-19 через акцію противників вакцинації

 • 17032 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Пункт масової вакцинації від COVID-19 на стадіоні Доджер в Лос-Анджелесі в суботу вдень був тимчасово закритий після того, як біля входу зібралося близько півсотні протестувальників, передає УНН з посиланням на Los Angeles Times.

Деталі

За даними видання, пожежна служба Лос-Анджелеса закрила вхід на стадіон - одне з найбільших місць вакцинації в країні - приблизно на годину, з 14:00 за місцевим часом в якості запобіжного заходу. Кілька офіцерів поліції також прибули на місце подій.

Прес-секретар мера Лос-Анджелеса Андреа Гарсія заявила, що, незважаючи на 55-хвилинну перерву, жоден запис не було скасовано.

Повідомляється, що серед демонстрантів були члени "вкрай правих груп та тих, що виступають проти щеплень".
Хоча деякі несли плакати з осудом вакцинації від COVID-19 і гаслами, щоб люди не робили уколи, інцидентів, пов'язаних з насильством, зафіксовано не було.

Вакцинація в США

У США 14 грудня стартувала кампанія з масової вакцинації проти COVID-19. Для щеплень використовується, зокрема, вакцина компаній Pfizer/BioNTech. Її першу схвалив Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Після Pfizer, дозвіл на використання отримала вакцина компанії Moderna.

Директор Національного інституту алергії та інфекційних захворювань США (NIAID) Ентоні Фаучи заявив, що нові вакцини компаній Johnson & Johnson і AstraZeneca від COVID-19 можуть бути зареєстровані в країні в найближчі тижні.

Згідно з даними Центру системних досліджень і інжинірингу при Університеті Джонса Хопкінса, станом на ранок неділі, 31 січня, США є лідером за кількістю хворих коронавірусною хворобою, там зареєстровано понад 26 млн. випадків.

Українські Національні Новини

Новини Світу