u-lvivskiy-oblasti-legkovik-vletiv-u-elektrooporu-dvoye-zagiblikh

У Львівській області легковик влетів у електроопору: двоє загиблих

 • 8933 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. У місті Стрий Львівської області автомобіль зіткнувся з електроопорою, через що вона впала на іншу автівку. У результаті ДТП двоє чоловіків загинули, ще один у реанімації. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

Так, ДТП сталася сьогодні, 5 жовтня, близько другої години ночі на вулиці Львівській у Стрию.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Шкода Октавія", 23-річний мешканець міста Стрий, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Від удару електроопора впала на автомобіль. Під час ДТП у салоні "Шкоди", окрім водія, перебували троє пасажирів, усі місцеві мешканці. Двоє з них віком 30 та 31 рік від отриманих травм померли на місці події, ще один, 26-річний, перебуває у реанімації", – проінформували в поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання за такий злочин – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі проводиться досудове розслідування.

Водія "Октавії" затримали в порядку статті 208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Також медики встановлюють, чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, на трасі Львів – Шегині у Львівській області внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей

Українські Національні Новини

Кримінал та НП