u-lvivskiy-oblasti-pyaniy-politseyskiy-na-avto-zbiv-na-smert-dvokh-lyudey

У Львівській області п’яний поліцейський на авто збив на смерть двох людей

 • 10874 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 29 серпня. УНН. Через ДТП у Львівській області за участі нетверезого працівника поліції загинув водій скутера та його пасажир. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 серпня о 23:50 у селі Жарків Бродівського району Львівської області. Попередньо встановлено, що на сільській дорозі відбулося зіткнення автомобіля "Рено Трафік" та скутера. Внаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир - мешканці Бродівського району. За кермом автомобіля поза службою перебував працівник одного із підрозділів поліції Львівщини. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння", - повідомили у Нацполіції.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львівській області внаслідок зіткнення автомобіля з електроопорою постраждало 8 осіб, серед яких троє дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП