u-lvivskiy-oblasti-vschent-zgoriv-magazin

У Львівській області вщент згорів магазин

 • 8166 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 16 січня. УНН. У місті Пустомити Львівської області сталася пожежа у магазині – у приміщенні, де продавалися автотовари. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в області, передає УНН.

"15 січня о 17:43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Пустомити на вул. Грушевського. Пожежа виникла в орендованому приміщенні, де знаходився магазин. Працівники із сусідніх магазинів спочатку намагалися самостійно ліквідовувати пожежу, та вчасно не повідомили вогнеборців про подію. Це призвело до швидкого поширення полум’я горючими конструкціями будівлі та збільшення площі пожежі. Усвідомивши, що самостійно пожежу не вдасться ліквідувати, зателефонували до рятувальників", – сказано у повідомленні.

Коли рятувальники прибули на місце виклику, вогонь практично повністю охопив приміщення магазину.

"У приміщенні, де виникла пожежа, продавали автотовари, та знаходилась велика кількість лакофарбових виробів, які постійно вибухали... О 19:24 пожежу вдалось локалізувати, та о 19:58 повністю ліквідувати", - повідомили рятувальники.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено дах будівлі на площі 90 кв.м, перекриття на площі 90 кв.м, будівельні матеріали та товари нехарчової продукції на площі 90 кв.м.

Наразі обставини події встановлюються. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, на території Києво-Печерської лаври у столиці загорілась одна із будівель.

Як повідомляв УНН, в УПЦ МП заявили, що перед пожежею у будівлю Лаври проник невідомий.

За фактом пожежі в Лаврі відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП