u-lvovi-cherez-pozhezhu-zakrili-rizdvyaniy-yarmarok

У Львові через пожежу закрили Різдвяний ярмарок

 • 10675 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 22 грудня. УНН. Львів закрив Різдвяний ярмарок до встановлення причин пожежі. Про це повідомили у прес- службі Львівської міської ради, передає УНН.

"Рішення комісії про закриття озвучив міський голова Андрій Садовий, за результатами оперативної наради зі структурними підрозділами міста і надзвичайними службами. Засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо цієї ситуації відбулося відразу після вибуху. За попередніми даними, на ярмарку вибухнув газовий балон. Мерія вбачає вину у тому, що сталося, на совісті організаторів ярмарку",- повідомили у ЛМР.

"Ніхто не знімає відповідальності з організаторів, тому що вони організатори, вони взяли на себе зобов’язання, що має бути безпека. Те, що відбулася така надзвичайна ситуація, в цьому є їхній недогляд. Тому що вони повинні були кожну годину ходити і оглядати. Елементарне порушення техніки безпеки призвело до такої біди. І головне — що всіх попереджали: категорично заборонено використовувати будь-які балони. Всі це знали, але хотіли більше заробити. От і заробили", - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, на Різдвяному ярмарку у центрі Львова стався вибух. Згодом пожежу у центрі Львова ліквідували.

Українські Національні Новини

Економіка