u-lvovi-cholovik-zarizav-svoyu-matir-ta-titku

У Львові чоловік зарізав свою матір та тітку

 • 13352 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 4 березня. УНН. У Львові на вулиці Науковій 23-річний чоловік зарізав свою матір та тітку. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області, передає кореспондент УНН.

"3 березня, близько 22:00 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що 58-річна львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Науковій, декілька днів не виходить на зв'язок та не з’являється на роботу. Отримавши дозвіл родичів, правоохоронці зайшли у квартиру та виявили там тіла двох жінок без ознак життя з численними ножовими пораненнями", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особи загиблих – ними виявились мешканки квартири віком 58 та 56 років. У помешканні поліцейські виявили 23-річного сина однієї із загиблих жінок. Друга жертва була його тіткою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що саме він причетний до спричинення загиблим ножових поранень, які призвели до смерті. Знаряддя вбивства - ніж, з місця події вилучено. 

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, у селі Балаклея Черкаської області чоловік зарізав трьох своїх знайомих та скинув тіла двох з них до колодязя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП