u-lvovi-dvokh-pidozryuvanikh-u-vbivstvi-nemovlyati-prikordonnits-vidpravili-do-sizo

У Львові двох підозрюваних у вбивстві немовляти прикордонниць залишили у СІЗО

 • 13535 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Личаківський районний суд міста Львова залишили у СІЗО без права застави двох сестер- прикордонниць, які підозрюються у вбивстві новонародженої дитини. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу військової прокуратури західного регіону України.

"7 лютого 2020 року Личаківський районний суд міста Львова продовжив строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 24 березня 2020 року без альтернативи внесення застави двом сестрам-військовослужбовцям Львівського прикордонного загону ЗРУ Держприкордонслужби України", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, 29 липня 2019 року прикордонниця під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину і відразу ж її вбила. Породілля умисно не перев’язала пуповину власної дитини та завдала удару по її голові. Як наслідок, немовля отримало закриту черепно-мозкову травму. При цьому рідна сестра жінки, також працівниця Державної прикордонної служби, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

24 вересня 2019 року обом жінкам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 КК України). Слідство триває.

Як повідомлялося в УНН раніше, жінку-військовослужбовця підозрюють у вбивстві новонародженої дитини. За вбивство новонародженої дитини ДБР повідомило про підозру двом прикордонницям.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП