u-lvovi-geymeri-za-dvi-dobi-stvorili-gru-repair

У Львові геймери за дві доби створили гру Repair

 • 17149 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Команда Lost pixel перемогла на львівській локації світового марафону Global Game Jam 3D, створивши впродовж 48-годинного хакатону гру Repair, передає УНН із посиланням на "Гал-інфо".

«Сюжет Repair такий: на Землі — екологічна катастрофа, залишилось лише каміння. Врятувати її може лише гравець — єдиний учений, який здатний синтезувати рослини і відновити екобаланс планети. Repair (відновлення, ремонт) — загальна тема цьогорічного хакатону, який одночасно відбувається у понад сотні країнах світу.

ІІ місце з грою RepairMan посіла команда Stepovolbbc2.0;

ІІІ місце здобула гра — Repair this world від наймолодших учасників -команди Bricks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда українських геймерів перемогла на міжнародному турнірі з Counter-Strike: Global Offensive

Загалом участь у триденному марафоні взяли 19 геймерів з різних міст країни. В Україні GGJ відбувався на 9 локаціях", — зазначають організатори.

Найбільша у світі подія зі створення комп'ютерних ігор Global Game Jam була заснована у Сан-Франциско в 2008 році і охоплює понад 100 країн світу і десятки тисяч учасників. Україна є учасником хакатону вже 5 років поспіль, а минулого року вперше долучився Львів. У Львові розробники працювали у Школа Дружня До Дитини. 

Для ігор, зроблених протягом GGJUA 31 січня — 2 лютого 2020 року партнери надають можливість отримати безкоштовні квитки на міжнародні ігробудівні конференції, що допоможе команді довести гру до релізу та успішно її випустити.

Українські Національні Новини

Суспільство