u-lvovi-inozemtsya-vipustili-z-sizo-a-potim-znovu-areshtuvali

У Львові іноземця випустили з СІЗО, а потім знову арештували

 • 11394 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. У місті Львові біля державної установи "Львівська установа виконання покарань № 19" працівниками Галицького ВП ГУНП в порядку ст. 208 та ст. 582 КПК України затримано громадянина Азербайджанської республіки, з метою притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбачуваного ст. 177.1 (крадіжка – ред.) у рідній країні. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Додамо, що чоловік був раніше звільнений з "Львівської установи виконання покарань №19", де відбував покарання від 02.11.2017 року за ч. 2 ст.187 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: перед екстрадицією зловмисників запитуватимуть, чи воювали вони на Донбасі

Галицький районний суд міста Львова застосував до чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для забезпечення екстрадиції особи на 60 діб, до 01.02. 2019 року.

Як повідомляв УНН, заступник генпрокурора України Анатолій Матіос в інтерв’ю повідомив, що не вірить у можливість виїзду колишнього президента України Віктора Януковича на лікування до Ізраїлю, але не дивлячись на це, якщо факт виїзду відбудеться — Україна буде зобов’язана звернутися до ізраїльської влади за екстрадицією екс-президента.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові іноземця випустили з СІЗО, а потім знову арештували

     • 11394 переглядiв

    Троє людей загинули через снігову бурю у США

     • 9005 переглядiв

    На будівництві чоловіка на смерть засипало ґрунтом

     • 8024 переглядiв

    В Україні очікується сніг з дощем та ожеледиця

     • 7073 переглядiв

    Сьогодні Міжнародний день гір

     • 12058 переглядiв