u-lvovi-krimchanin-viyaviv-u-svoyemu-avtomobili-granatu

У Львові кримчанин виявив у своєму автомобілі гранату

 • 9215 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 25 вересня. УНН. У Львові житель Криму виявив у своєму легковому автомобілі гранату. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

Так, сьогодні, 25 вересня, близько 12:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Трильовського чоловік знайшов у власному автомобілі предмет, схожий на гранату.

"На місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що в автомобілі "Форд Мондео", який належить 44-річному жителю АР Крим, розбите праве бокове вікно, а в салоні знаходиться предмет, схожий на гранату Ф-1. Боєприпас правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження", – проінформували у Нацполіції.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до події, а також з’ясовують усі обставини. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, під автомобілем в Одесі знайшли вибуховий пристрій

Українські Національні Новини

Кримінал та НП