u-lvovi-perevirili-zaminovani-obyekti

У Львові перевірили "заміновані" об’єкти

 • 7700 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 14 травня. УНН. Правоохоронці обстежили приміщення школи та готелі, вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявили. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"Поліцейські після евакуації людей обстежили будівлі та прилеглі території – вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявлено",- повідомили у Нацполіції.

Правоохоронці повідомили, що інформація про замінування надійшла сьогодні, 14 травня, о 9:37 на електронну пошту Головного управління Національної поліції у Львівській області. У повідомленні йшлось про замінування школи на вулиці Кос-Анатольського, а також чотирьох готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, площі Князя Святослава та проспекті Чорновола у Львові.

За вказаними адресами працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, патрульні поліцейські, а також фахівці інших служб.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, встановлюється особа зловмисника, причетного до надання неправдивого повідомлення про замінування.

Як повідомляв УНН, у Львові замінували чотири готелі та школу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП