u-lvovi-pochali-dezinfektsiyu-gromadskogo-transportu-pered-vikhodom-na-marshruti

У Львові почали дезінфекцію громадського транспорту перед виходом на маршрути

 • 13288 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. У Львові весь громадський транспорт перед виходом на маршрути дезінфікується та миється. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Львівської міської ради.

"З огляду на спалах захворюваності (інфікування - ред.) на коронавірус у світі, весь громадський транспорт Львова дезінфікують перед випуском на маршрути. Так, ЛК АТП №1 закупило сертифіковані засоби для дезінфекції, які встановили на території, забезпечило персональними дезінфікаторами усіх водіїв, позаяк вони працюють з готівкою, та щоденно проводить дезінфекцію в салонах автобусів. Наше АТП проводить миття і дезінфекцію всіх автобусів, які працюють на маршрутах", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що коли громадський транспорт повертається з рейсів – його миють ззовні, зсередини, а зранку перед рейсом дезінфікують.

"Дезінфекція проводиться на трьох автобусах одночасно. У салон заходять двоє працівників, які протирають поручні, крісла, дезінфікують підлогу. І лише після цього автобус їде на лінію. Дезінфекцію проводять наші штатні мийники — по 6 людей на зміну", - повідомили у пресслужбі.

Також вказано, що управління транспорту Львівської міської ради звернулося з вимогою дезінфікувати автобуси і до приватних перевізників.

"Тому зараз ці роботи проводять усі перевізники, і приватні також. Приватні перевізники теж закупили сертифіковані дезінфікуючі засоби", — повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту Львівської міської ради.

Нагадаємо, у захисному костюмі та з віником: у Чернівцях дезінфікують громадський транспорт.

Українські Національні Новини

Суспільство