u-lvovi-politsiya-zatrimala-zlovmisnika-yakiy-zapaliv-shini-bilya-upravlin-politsiyi

У Львові поліція затримала зловмисника, який запалив шини біля управлінь поліції

 • 14185 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Львові затримали чоловіка, який запалив шини на вулицях міста. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області, передає кореспондент УНН.

"Зловмисника, водія автомобіля Mercedes, близько 8.30 затримали оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно з патрульними поліцейськими на проспекті Свободи у Львові. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу затриманого – ним виявився 39-річний львів’янин. Також встановлено, що чоловік причетний до підпалу шин на вулицях Мартовича, Академіка Кучера та Данилишина сьогодні вранці", - повідомили у Нацполіції.

За фактом слідчі Галицький відділ поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років. Чоловік доставлений у відділ поліції, проводиться досудове розслідування.

Депутат Львівської міської ради Львова Ігор Зінкевич повідомив, що цей чоловік погрожував підпалити СІЗО у місті Львові.

"Водій у стані наркотичного сп’яніння, неадекватно поводився, закривався в авто. Дана особа підозрюється в можливому підпалу брами СІЗО сьогодні вночі. Під час затриманя водій накинувся з агресією до працівників поліції. Поліція заблокувала авто і спустила колеса, щоб затримати особу поліцейські вибили бокове скло, щоб дістати водія з автомобіля", - повідомив Зінкевич.

Нагадаємо, львівській журналістці Галині Терещук та її чоловіку Василеві Терещуку невідомий в масці підпалив авто.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП